Мислења

DSC_0016

РОМИ И ЛУКСЕМБУРГЦИ

Ситуацијата е страшна, но само неколку политичари се осмелуваат да се огласат. Ромите не носат гласови. Тие се политички проблем, но не и политички…

Read More