Здравствени права

велимир кузмановски (1)

Редовните посети кај матичните гинеколози се исклучително важни за бремените жени во првото тромесечие од бременоста.

Редовните посети кај матичните гинеколози се исклучително важни за бремените жени во првото тромесечие од бременоста,смета доктор Велимир Кузмановски, гинеколог, бидејќи тогаш,објаснува и телото…

Read More
rezultati

Здравствените политики треба да се посветат на разликите во ранливост

Претставникот од Македонија, д-р Бранкица Младеновиќ учествуваше на шестата европска конференција за здравјето на мигрантите и етничките малцинства, која се одржа во јуни во…

Read More