Преку засилен глас до подобри здравствени услуги

sebihana-na-nova

Поразувачки е фактот што половина од бремените жени не знаат која крвна група и RH фактор имаат, не одат на лекарски прегледи во текот на бременоста бидејќи немаат пари да платат партиципација.

 

 

996 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.